به گفته محسني ، در نمايشگاه \" ايران ، سرزمين نيايش \" آثار منحصر به فردي از خوشنويسان صاحب نام ايران از جمله سوره حمد ميرعماد ، خطوط شکسته نستعليق عبدالمجيد درويش و همچنين تابلوهاي نقاشي خط حسين زنده رودي، فرامرز پيلارام، رضا ماني، جليل رسولي و نصرالله افجه اي در معرض ديد علاقه مندان گرفت.
نمايش مجموعه جلدهاي کتاب ده قرن هنر جلدسازي ايران با حضور برادران عتيقي و بخشي از ابزارآلات هنر کتاب آرايي متعلق به دوره تيموري و صفوي و بزرگترين جلد لاکي ايران متعلق به اوايل دوره قاجار از ديگر بخشهاي اين نمايشگاه بود که سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي به آن اشاره کرد.
وي در ادامه نمايش بزرگترين کاشي هفت رنگ ايراني اثر استاد محمود ماهرالنقش و کتاب رباعبات خيام به خط استاد محمد سلحشور به پنج زبان آلماني، انگليسي، فرانسه، عربي و فارسي را از جمله آثار به نمايش گذاشته شده کشورمان در اين نمايشگاه برشمرد.
همچنين نمايش آثار هنرمندان بزرگ ايراني در بخش هنرهاي تجسمي و آثار گنجينه موزه هنرهاي معاصر از ديگر بخشهاي نمايشگاه \" ايران، سرزمين نيايش\" بود که محسني به آن اشاره کرد.
سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار برپايي جلسات سخنراني و نقد و بررسي ، آثار بزرگترين هنرمندان بين المللي و برجسته کشورمان در حوزه هنرهاي تجسمي معاصر ايران، خوشنويسي، صحافي، کاشي کاري، سينما، موسيقي، هنر مفهومي، معماري، عکاسي، سفال، هنرهاي سنتي، نگارگري، ادبيات، نمايش و آثار حجمي در معرض ديد بازديکنندگان ايراني و خارجي قرار گرفت. برگزاري نمايشگاه عکس از جاذبه هاي گردشگري ايران يکي ديگر از موضوعات پربازديد در اين نمايشگاه بود.
به گفته محسني، بررسي تاثير متقابل موسيقي ايران و آلمان بر يکديگر و بررسي موسيقي يکصدسال اخير ايران، همچنين بررسي 100 سال سينماي ايران با توجه ويژه به سينماي معناگراي 30 سال اخير با نمايش آثار برجسته سينماي ايران در اين حوزه از ديگر بخشهاي اين نمايشگاه بود.
/104
انتهای پیام/